Folkrätt i krig, kris och fredsoperationer

Folkrätt i krig, kris och fredsoperationer - Ove Bring, Anna Körlof-Askholt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ove Bring, Anna Körlof-Askholt
DIMENSIONERA
3,84 MB
FILNAMN
Folkrätt i krig, kris och fredsoperationer.pdf
ISBN
5299123996602

BESKRIVNING

Om folkrätten, krigets lagar samt totalförsvarets uppgifter. Folkrätten tillämpas i krig, vid kriser och i fredsbevarande operationer. Här redogörs för den svenska organisationen samt för begrepp som kombattanter, neutraliserade områden och fredsbevarande operationer. Totalförsvarbegreppet har successivt, efter det "Kalla krigets" slut förlorat sin relevans och därför har denna utgåvas titel ändrats till "Folkrätt i krig, kris och fredsoperationer", som mer anger bokens innehåll än dess adressat.Folkrätten täcker framför allt regleringar för fredstid. Denna bok är anpassad efter totalförsvarets behov men kan vara av intresse för alla som önskar stifta bekantskap med folkrättens regler för väpnade konflikter. Boken är anpassad till såväl totalförsvarets behov som till juridikstudier och folkbildning.

Enkel sökning; Utökad sökning; Aktuellt. Nyheter Kris och krig.

Övriga författare. Peace and Security: Current Challenges in International Law Diana Amneus and Katinka Svanberg-Torpman Eds.

RELATERADE BÖKOR