Byggstyrning

Byggstyrning - Ervin Révai | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ervin Révai
DIMENSIONERA
9,45 MB
FILNAMN
Byggstyrning.pdf
ISBN
1661243758328

BESKRIVNING

Byggstyrning ger kunskaper om byggentreprenörens produktionsplanering och övriga styrningsverktyg. Dessa kunskaper är nödvändiga för att kunna genomföra byggprojekt enligt alla krav på kvalitet, arbetsmiljö, tider och ekonomi som ställs av samhälle, byggherrar och byggföretagen själva. Boken används sedan 1990 som läromedel vid byggutbildningar inom högskolan och byggbranschen.Läs merDenna 4:e upplaga av Byggstyrning har utökats genom ett helt nytt kapitel, och nya avsnitt och beskrivningar, kommentarer och illustrationer i tidigare material. I det nya kapitlet, Byggentreprenörens omvärld, beskrivs kopplingar till och samarbetsvillkor mellan några viktiga aktörer i byggandet.Om författarnaErvin Revai arbetar sedan 35 år som konsult åt byggherrar och entreprenörer främst med projekt- och produktionsplanering men även med utbildning.

Alltid uppdaterat. Köp via återförsäljare eller logga in och köp som avtalskund. Bokus Adlibris.

Lediga jobb; Om Liber; Event; Nyhetsbrev; Kontakt och kundservice Kontaktuppgifter till Byggstyrning i Norden AB STOCKHOLM, adress, telefonnummer, se information om företaget. Byggstyrning ger kunskaper om byggentreprenörens produktionsplanering och övriga styrningsverktyg. Dessa kunskaper är nödvändiga för att kunna genomföra byggprojekt enligt alla krav på kvalitet, arbetsmiljö, tider och ekonomi som ställs av samhälle, byggherrar och byggföretagen själva.

RELATERADE BÖKOR