Bokföring och förenklat årsbokslut år 2017 för författare och andra kulturarbetare med enskild firma

Bokföring och förenklat årsbokslut år 2017 för författare och andra kulturarbetare med enskild firma - Olle Vejde | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Olle Vejde
DIMENSIONERA
10,62 MB
FILNAMN
Bokföring och förenklat årsbokslut år 2017 för författare och andra kulturarbetare med enskild firma.pdf
ISBN
5077040929036

BESKRIVNING

Ja, det är tanken bakom Bokföring och förenklat bokslut, en hjälp för de författare och andra kulturarbetare som har kravet på sig att göra ett årsbokslut. ”Enklast möjliga” innebär ett minimum av konton och utförliga exempel på hur poster bokförs. De första 42 sidorna går att läsa på ollevejde.se/2017bokfor1-42.pdf. För deklarationen finns boken Deklaration för författare och andra kulturarbetare med enskild firma. Se ollevejde.se.

Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Pris: 199 kr. Häftad, 2016.

Så författare har, i alla fall tidigare, ofta hamnat i den märkliga situationen att man inte har företag men ändå är momsregistrerad. Söker du efter "Deklaration år 2014 (inkomståret 2013) för författare och andra kulturarbetare med enskild firma" av Olle Vejde? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Bokföring och förenklat årsbokslut år 2017 för författare och andra kulturarbetare med enskild firma (Häftad, 2017) Olle Vejde, Häftad, Svenska, Ekonomi & Juridi k, 2017-01 Visa mer fr.

RELATERADE BÖKOR