Hjärtligt Ledarskap! : en handbok i effektivt och värdeskapande ledarskap

Hjärtligt Ledarskap! : en handbok i effektivt och värdeskapande ledarskap - Daniel Baudin - Lundström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Baudin - Lundström
DIMENSIONERA
8,93 MB
FILNAMN
Hjärtligt Ledarskap! : en handbok i effektivt och värdeskapande ledarskap.pdf
ISBN
2179459004985

BESKRIVNING

Dagens företagsklimat kräver fokus på ständig förbättring och snabbrörlighet för att försvara och bevara konkurrenskraften. Detta innebär att det stöd och hjälp varje enskild medarbetare kan förvänta sig från sin chef minskar. Agendan består av så mycket mer än att leda och utveckla sina medarbetare. Det riskerar att skapa ett glapp mellan olika chefsled och framförallt mellan chef och medarbetare. Uppfattningar som "vi" (medarbetarna) och "dem" (chefer och ledning) ökar. Vidare minskar förståelsen för målen och bolagets vision vilket skapar motivationstapp och illojalitet. Jag som påstår detta heter Daniel Baudin-Lundström och har över 14 års erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet. Under de senast fem åren har jag märkt en tendens som oroar mig. Det jag märkt handlar om att själva "hantverket" ledarskap inte tas på allvar vilket påverkar prestationen och välmåendet hos bolagets viktigaste resurs - personalen. Jag vill ändra på detta och har därför tagit fram 11 väl beprövade ledarskapsmetoder som jag valt att samla under namnet Hjärtligt Ledarskap. Jag uppmanar dig att ta del av metoderna för att självständigt kunna utföra ett effektivt, resultatskapande och Hjärtligt Ledarskap. Om du ännu inte har rollen som chef fungerar boken utmärkt som en guide till vad du kan förvänta dig av din chef och därmed vetskap om vad du kan önska av hen. När allt kommer omkring är du och dina medarbetare bolagets viktigaste resurs vilka alla förtjänar möjligheten att nå sin fulla potential genom ett värdeskapande ledarskap. Det vinner alla på!

bygga en intern styrkedja som skapar förutsättningar för en effektiv ledning och utveckling av produktionen. ...

I dagens komplexa värld är det nödvändigt att utveckla förmågan att samverka i värdeskapande nätverk. Det medför krav på att utveckla... Slipa din ledarskapsstrategi med Strategi & LedarskapI denna handbok får du insiktsfulla analyser av olika ledarskapsproblem och praktisk vägledning till ett effektivt och uthålligt ledarskap.

RELATERADE BÖKOR