H2000 Personlig försäljning 2 Fakta och uppgifter

H2000 Personlig försäljning 2 Fakta och uppgifter - Mats Erasmie, Anders Pihlsgård | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Erasmie, Anders Pihlsgård
DIMENSIONERA
12,84 MB
FILNAMN
H2000 Personlig försäljning 2 Fakta och uppgifter.pdf
ISBN
2031682618312

BESKRIVNING

Som säljare behöver du behärska många olika kompetensområden. Den kanske viktigaste förmågan är kunna lyssna in kunden och vara en duktig förhandlare. I H2000 Personlig försäljning 2 – att utveckla kundrelationen sätts fokus på försäljning mellan företag. Nyckelbegrepp i boken är business to business, marknadskommunikation och säljarbete, planering, kundanalys, förhandling, erbjudande, avslut, efterarbete och affärskultur.Läsaren ges genom många uppgifter, fältuppgifter och ett större sammanfattande projekt möjlighet att träna sin förmåga att planera, organisera och utföra arbetsuppgifter inom försäljning samt förmåga att arbeta målinriktat.Läs merPedagogiska tankarI H2000-serien förenas teori med praktik. Serien omfattar läromedel för yrkesutbildningar inom handels- och administrationsyrkena. Böckerna i serien är särskilt framtagna för att passa på gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram men de lämpar sig även för olika typer av bransch- och vuxenutbildningar. I samtliga av seriens böcker varvas faktatexter med exempel, övningar och projekt. Läromedlen stimulerar ett undersökande arbetssätt genom många uppgifter och exempel. Till respektive faktabok hör en lärarhandledning som innehåller kommentarer och pedagogiska tips, förslag på lösningar till faktabokens uppgifter, powerpointbilder, förslag till provuppgifter och lösningar på dessa.KomponenterFakta och övningsbokOnlinebokLärarhandledning (nedladdningsbar)Innehåll1. B2B-försäljning – så går det till2. Personlig planering för framgång3: Vem är kunden?4. Våra produkter5. Konkurrenter och omvärlden6. Marknadskommunikation och säljarbetet7. Planera ditt säljarbete8. Kundbesöket9. Att kunna analysera kunden10. Erbjudandet11. Avslut och efterarbete12. Att förhandla med framgång13. Global försäljningOm författarnaFörfattare till H2000 Personlig försäljning 2 – att utveckla kundrelationen är Mats Erasmie och Anders Pihlsgård. Mats har arbetat som säljare, marknadschef och vd. Han har mångårig praktisk erfarenhet av säljutveckling, säljträning och ledarskapsutveckling. Anders är gymnasielärare i ekonomiska ämnen, samt medförfattare i ett stort antal ekonomiläromedel.

Huvudfokus i boken är försäljning i butik men innehållet är användbart även på annan typ av försäljning. Personlig försäljning 2. DISTANS.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Som säljare behöver du behärska många olika kompetensområden.

RELATERADE BÖKOR