Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser

Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser - Kristina Bexelius, Pia Lanneberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Bexelius, Pia Lanneberg
DIMENSIONERA
9,16 MB
FILNAMN
Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser.pdf
ISBN
5353671286123

BESKRIVNING

Human up! handlar om den mänskliga aspekten av varumärkesarbetet. Genom att stärka och lyfta fram den viktigaste resursen – medarbetarna – kan du som chef skapa en attraktiv arbetsplats och ett mänskligt varumärke. För företag som förstår att kulturen och människorna är själva varumärket, blir den mänskliga aspekten av varumärkesbyggandet självklar.Läs merHär handlar det om den mänskliga aspekten av varumärkesarbetet. Stärk och lyft fram den viktigaste resursen – medarbetarna – så kan du som chef skapa en attraktiv arbetsplats och ett mänskligt varumärke.För de företag som förstår att kulturen och människorna är själva varumärket, blir den mänskliga aspekten av varumärkesbyggandet självklar. Varumärkessyfte och värderingar har blivit ett konkurrensmedel och ett framgångsrecept.Boken riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och som förstår poängen med att rikta strålkastarljuset på medarbetarna. I boken blandas teori med exempel, konkreta råd och verktyg som du kan använda direkt i din vardag.Human up! lär dig bland annat hur du- stärker ditt chefsvarumärke- stärker teamets varumärke och rykte internt- stärker företagsvarumärket genom att lyfta fram experterna.Om författarnaPia Lanneberg är utbildad journalist med över 20 års erfarenhet av kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete. Hon grundade en nordisk PR-byrå där hon arbetade som vd i många år. Hon är även ett flitigt anlitat bollplank för chefer, ledare och entreprenörer och har tidigare skrivit boken Ett starkt varumärke – din vassaste konkurrensfördel.Kristina Bexelius är journalistutbildad statsvetare och har en bakgrund från bok- och tidningsförlag. Hon har arbetat som PR- och kommunikationschef på ett utbildningsföretag på både strategisk och operativ nivå. Hon är idag affärscoach och kommunikationsstrateg med gedigen erfarenhet av att facilitera workshops inom bland annat visions- och värderingsarbete.

Om boken: Human up! riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och som förstår poängen med att rikta strålkastarljuset på medarbetarna. Nu har vår bok kommit - Human up!En bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser.Vi är så stolta och glada över det! Vi har skrivit boken eftersom vi är övertygade om att framtidens företag och organisationer måste ha fokus på människorna. Human up! handlar om den mänskliga aspekten av varumärkesarbetet. Genom att stärka och lyfta fram den viktigaste resursen - medarbetarna - kan du som chef skapa en attraktiv arbetsplats och ... Oavsett vad du arbetar med om dagarna så finns det alltid personer som du behöver övertyga, motivera och inspirera.

Köp boken Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser hos oss! Human up! handlar om den mänskliga aspekten av varumärkesarbetet. Genom att stärka och lyfta fram den viktigaste resursen - medarbetarna - kan du som Human up!: en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser av Kristina Bexelius , Pia Lanneberg häftad, 2019, Svenska, ISBN 9789147128204.

RELATERADE BÖKOR