Prata så någon bryr sig

Prata så någon bryr sig - Magnus Bergman, Joakim Hedström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Bergman, Joakim Hedström
DIMENSIONERA
11,58 MB
FILNAMN
Prata så någon bryr sig.pdf
ISBN
2255235288162

BESKRIVNING

Alla människor kan snabbt bli bättre talare. Chefer, guider, lärare, egenföretagare och inte minst föreläsare.Det här är boken för dig som vill våga mer på just din scen – för att kunna prata så någon bryr sig. Det är ingen regelbok med ultimata svar. Snarare har du ett kryddställ av tips, övningar och inspiration framför dig.Författarna är föreläsare med en bakgrund från reklam, ledarskap och improvisationsteater. De föddes knappast till talare själva utan vet mycket väl vad scenskräck, tomatröda ansikten och ångest innebär. Och att du kan hitta ditt eget sätt för att minska problemen.Om författarnaJoakim Hedström är föreläsaren som beskrivs som en schweizisk armékniv av idéer. Han håller workshops på teman som ledarskap och kommunikation med allt från studenter till styrelser. Första gången han stod på en scen var som tioåring för att spela marimba inför en fullsatt skolaula. På grund av stressen är det här ett minne han alltid kommer att bära med sig. Detta är hans fjortonde bok.Magnus Bergman är arbetsterapeuten, improvisatören och fyrabarnspappan som driver företaget Våga förmåga. I det hjälper han företagare och föreläsare att våga ta ut svängarna och hitta glädjen när de talar till andra människor. Det enda han minns från den första gången han stod på scenen är suset i öronen, hur världen snurrade och att han blev tomatröd i ansiktet. Detta är hans första bok.---Det här är en bok för dig som är intresserad av att bli en bättre talare och föreläsare. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.

Det är ingen regelbok med ultimata svar. Snarare har du ett kryddställ av tips, övningar och inspiration framför dig.

Snarare har du ett kryddställ av tips, övningar och inspiration framför dig. Författarna är föreläsare med en bakgrund från reklam, ledarskap och improvisationsteater. Prata så någon bryr sig av Magnus Bergman, Joakim Hedström.

RELATERADE BÖKOR