M3000 Marknadsföring Kommentarer och lösningar

M3000 Marknadsföring Kommentarer och lösningar - Rolf Jansson, Jan-Olof Andersson, Anders Pihlsgård, Nils Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rolf Jansson, Jan-Olof Andersson, Anders Pihlsgård, Nils Nilsson
DIMENSIONERA
12,96 MB
FILNAMN
M3000 Marknadsföring Kommentarer och lösningar.pdf
ISBN
5422639804686

BESKRIVNING

Behovet av ett nytt läromedel inom marknadsföring är stort eftersom mycket har hänt på marknaden de senaste 20 åren. M3000 Marknadsföring möter det behovet genom att koppla teorier inom marknadsföring till dagens situation på marknaden.Läs merPEDAGOGISKA TANKARUtmärkande drag- Speglar dagens marknad- Teorier och metoder presenterat på strukturerat och smakfullt sätt- Tydlig koppling till ämnesplanen- Nivågrupperade uppgifter som testar alla betygsnivåer i kunskapskraven- Bedömningsstöd i lärarhandledningen KOMPONENTERFaktabokI faktaboken finns kopplingen mellan det centrala innehållet och de olika kapitlen i boken. På så sätt vet både du som lärare och eleverna vilken punkt i ämnesplanen ni just nu arbetar med.ÖvningsbokÖvningsbokens uppgifter är indelade så att eleven kan träna på sin nivå:- Öva centrala begrepp- Beskriv, och redogör- Värdera och analysera- Samtala och diskuteraLärarhandledning (nedladdningsbar)Vad krävs för ett A-betyg? Söker du bedömningsstöd, lektionstips, förslag till provuppgifter, powerpointbilder så hittar du det och lite till i den fylliga lärarhandledningen.Kommentarer och lösningarI kommentarer och lösningar finns utförliga lösningsförslag som både du som lärare och eleverna har stor hjälp av.INNEHÅLLM3000 Marknadsföring innehåller 14 kapitel indelade i följande sex block:1. MarknadsplanI blocket tas begreppen vision och affärsidé upp, liksom marknadsplanen och affärsplanen och dessas innehåll.2. NulägesanalysFör att kunna fatta korrekta beslut och agera på ett klokt sätt behöver nuläget analyseras noggrant. I blocket beskrivs hur en nulägesanalys går till och alla delar som behöver analyseras både inom företaget och i omvärlden i en omvärldsanalys. Företagets resurser, produkten, distributionen, kunderna, konkurrenterna, leverantörerna, samhällets förändring och utveckling och hur marknadsundersökningar går till.3. Mål och strategiMål och strategier tas upp i nästa block och vi får en gedigen genomgång av hur du inom marknadsföringen behöver navigera mellan begrepp som konkurrens, varumärke, positionering.4. Marknadsföringens metoder och reglerBlocket tar bland annat upp metoder inom marknadsföring samt de lagar och andra bestämmelser som gäller inom området. Internationell marknadsföring ingår även i detta block.5. KommunikationI blocket tas marknadskommunikationen upp. Först förklaras vad kommunikation innebär och därefter beskrivs olika kommunikationskanaler och hur dessa kan användas tillsammans för att stärka budskapet. Slutligen berörs kampanjplanering.6. UtvärderingI det sista blocket beskrivs mål och syfte med uppföljning och utvärdering.Om författarnaRolf Jansson är tidigare vd och koncernchef i Cordovan Group. Jan-Olof Andersson har en lång erfarenhet som utbildare, konsult och läromedelsförfattare. Anders Pihlsgård är erfaren lärare, konsult och affärsområdesutvecklare. Nils Nilsson är lektor vid Linnéuniversitetet. Han har också ett långt förflutet i näringslivet.

119 kr. M3000 Marknadsföring Kommentarer och lösningar Onlinebok Grupplicens (119 kr/st) Lägg i varukorgen.

ISBN: 9789147920891; Ämnesområde: Ekonomi och juridik, Marknadsföring och försäljning ... Kommentarer och lösningar I kommentarer och lösningar finns utförliga lösningsförslag som både du som lärare och eleverna har stor hjälp av. INNEHÅLL M3000 Marknadsföring innehåller 14 kapitel indelade i följande sex block: 1. M3000 Marknadsföring Kommentarer och lösningar Onlinebok 12 mån.

RELATERADE BÖKOR