En mycket kortfattad, ganska intressant och
någorlunda billig bok om att studera ledarskap

En mycket kortfattad, ganska intressant och <br>någorlunda billig bok om att studera ledarskap - Brad Jackson, Ken Parry | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Brad Jackson, Ken Parry
DIMENSIONERA
5,28 MB
FILNAMN
En mycket kortfattad, ganska intressant och
någorlunda billig bok om att studera ledarskap.pdf
ISBN
9436142637803

BESKRIVNING

Ledarskap är ett av de mest populära och snabbast växande områdena inom affärslivet. Ändå råder stor förvirring om vad ämnet egentligen omfattar, hur man studerar det och hur man kan förbättra dess praktik.Denna koncisa och synnerligen läsvärda bok ger studenter som har bråttom perfekt bredvidläsning till alla kurser i ledarskap. Den är fylld av stimulerande idéer och roliga anekdoter. Den behandlar ämnen som läsarna kommer att känna igen från sina kurser, men också en del nya och lika viktiga idéer som är en utmaning för deras tänkande.En mycket kortfattad, ganska intressant och någorlunda billig bok om att studera ledarskap ingår i en ny populär serie korta böcker som vill få läsarna att ifrågasätta och förstå detta växande ämnesområde. Boken är avpassad för studenter som studerar och forskar om ledarskap, mänskliga resurser och organisationers beteende.

Teaming : grupputveckling i praktiken Katarina Billman ... Rubriken är inspirerad av Jim Blythes bok "En mycket kortfattad, ganska intressant och någorlunda billig bok om att studera marknadsföring" från 2011. En bra bok att läsa ifall du är intresserad av marknadsföring. En mycket kortfattad och ganska intressant och någorlunda billig bok om att studera ledarskap Lund : Studentlitteratur, ISBN/ISSN: 978-91-44-06653-0, 177 sidor Watson, Tony & Pauline Harris (1999) En mycket kortfattad, ganska intressant och någorlunda billig bok om att studera ledarskap Brad Jackson, Ken Parry Häftad.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp En mycket kortfattad, ganska intressant och någorlunda billig bok om kvalitativ forskning av David Silverman på Bokus.com. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom ledarskap Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR