Att arbeta i organisationer - ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete

Att arbeta i organisationer - ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete - Paul Thompson, David McHugh | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paul Thompson, David McHugh
DIMENSIONERA
9,26 MB
FILNAMN
Att arbeta i organisationer - ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete.pdf
ISBN
2620240476410

BESKRIVNING

Det här är en bok för dig som vill gå vidare från de elementära böckerna i organisation till mer avancerade intellektuella resonemang. Den är skriven inom en brittisk kritisk tradition som utmanar och ifrågasätter ett ofta alltför enkelt amerikanskt ledningsorienterat synsätt på organisationer.Läs merBoken har genomgående ett problematiserande och debatterande förhållningssätt, där fokus sätts på de dolda maktaspekter och antaganden som tas för givna inom traditionella läroböcker i ämnet.Här får vi ta del av andra perspektiv på teman som kön, stress, övervakning, mångfald och kunskapssystem. Det finns också rikligt med referenser till författare som är nya bekantskaper för den svenska litteraturen. Bokens upplägg gör att den både kan användas som en introduktionsbok i organisationsteori och för mer avancerade kurser.Om författarnaPaul Thompson är professor i organisationsanalys vid Strathclyde Business School, University of Strathclyde. David McHugh är lektor i organisationsbeteende vid Lancashire Business School, University of Central Lancashire.

Thompson, Paul McHugh, David Verk som ingår i eller hör samman med denna titel. Thompson, Paul: Work organisations (originaltitel) P A U L T H O M P S O N D A V I D M C H U G H - ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete "Jag har ofta arbetat i organisationer med tekniker/ekonomer och då har jag kunnat bidra till gruppen genom ett sociologiskt perspektiv och jag har kunnat motivera varför.

Rektor. 1 Sammanfattning Titel: Förändringsarbete inom organisationer - kunskapsområden utifrån litteratur och praktik Engelsk titel: Working with changes within organisations - areas of knowledge based on litterature and practice Författare: Annica Gilbertsson & Lars Paulsson Typ av arbete: C-uppsats 10 p Program: Programmet i Hälsopromotion Institution: Högskolan Trollhättan/Uddevalla ... Ingen ska behöva bli sjuk eller skadas av sitt arbete, därför är det viktigt att aktivt arbeta med hälsan på arbetsplatsen. När det är en naturlig del av kulturen på jobbet så minskar risken för rehabilitering och prestationen hos varje medarbetare ökar. Att arbeta i organisationer: - ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete | 1:a edition.

RELATERADE BÖKOR