Projektliv : villkor för uthållig projektverksamhet

Projektliv : villkor för uthållig projektverksamhet Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,1 MB
FILNAMN
Projektliv : villkor för uthållig projektverksamhet.pdf
ISBN
3702190890627

BESKRIVNING

Titeln Projektliv - villkor för uthållig projektverksamhet anspelar på en insikt förmedlad av en av Volvo Personvagnars erfarna projektledare: Utmaningen i en projektorienterad verksamhet är inte bara att bedriva det enskilda projektet framgångsrikt, utan att också skapa sådana villkor för projekten att både projektledare och projektmedarbetare utvecklas och lockas att använda sina erfarenheter i nya utmanande projekt. Det handlar om mer än att behärska och utveckla projektplanering och projektverktyg. Uthållig projektverksamhet ställer krav på förmågan att förstå källor till komplexitet och stress, att skapa motiverande villkor, att stödja projektverksamheten med ledarskap och personalstrategier som utvecklar kompetens hos enskilda projektdeltagare såväl som hos organisationen som helhet.I denna bok förmedlar ledande projektforskare erfarenheter och resultat som belyser dessa frågor. "Beställningen" var att skriva både läsvärt och läsvänligt - läsvärt i meningen att den kunskap som förmedlas innehåller översikter över relevanta teorier och forskningsresultat och samtidigt bygger på egen aktuell forskning, och läsvänligt i meningen att vi alla i vårt skrivande anpassat oss till en stil som skall göra boken lättläst för såväl praktiker som forskare.

Det latinska ordet för projekt projicere betyder egentligen utkast och betydde ursprungligen en plan.Från mitten av 1900-talet har ordet betydelse förskjutits till att förutom planeringen också avse ... I Stjernberg, T.; Söderlund, J.; Wikström, E. (red.) "Projektliv - villkor för uthållig projektverksamhet".

Projektliv: Villkor för uthållig projektverksamhet, Författarna och Studentlitteratur ... 2008.

RELATERADE BÖKOR