Semesterlagen : med kommentar

Semesterlagen : med kommentar - Kurt Eriksson, Bo Ericson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kurt Eriksson, Bo Ericson
DIMENSIONERA
12,67 MB
FILNAMN
Semesterlagen : med kommentar.pdf
ISBN
1125180654164

BESKRIVNING

?Semesterlagen – med kommentar är en praktiskt inriktad handbok som har ambitionen att ge en relativt kortfattad men tydlig redo­görelse för semesterlagens innehåll. En genomgripande förändring ägde rum 2010 då syftet var att förenkla lagen och anpassa den till EU-rätten. I denna kommentar redovisas rättsfallen och uppmärksammas olika bestämmelser i kollektivavtalen med det innehåll de har per den 31 maj 2015.Utöver kommentarer på lagtexten lägger författarna stor vikt vid tillämpningen och strävar efter att ge tydliga svar på frågor som kan uppkomma. Boken vänder sig till alla som ska tillämpa semesterlagen och behöver djupare insikter om hur den ska tolkas.? Semesterlagen – med kommentar ingår i Studentlitteraturs serie Arbetsrättsbiblioteket. Det är en serie böcker inom arbetsrätten med fördjupande kommentarer till olika arbetsrättsliga lagstiftningar. Serien har funnits i över 30 år och revideras löpande. Samtliga böcker i serien – alla med kommentarer och rättsfall:•   Anställningsskyddslagen, Wästfelt, M. m.fl. •   Arbetsmiljölagen, Ericson & Gustafsson •   Arbetsrätt i praktiken, Viklund & Bylund •   Förtroendemannalagen, Olauson, E. •   Medbestämmandelagen, Holke & Olauson •   Semesterlagen, Ericson & Eriksson?

Samtliga böcker i serien - alla med kommentarer och rättsfall: Allmänna bestämmelser 17 i lydelse från och med 2020-05-01 (PDF, nytt fönster) Kommentar till Allmänna bestämmelser. Kommentarer till Allmänna bestämmelser i lydelse 2017 inkluderat ändringar som träder i kraft 2019-01-01 (PDF, nytt fönster) Partsgemensam kommentar gällande arbetsbrist m.m. Semesterlagen - med kommentar är en praktiskt inriktad handbok som har ambitionen att ge en relativt kortfattad men tydlig redo­görelse för semesterlagens innehåll.

Den nya upplagan av "Semesterlagen" (2007) har en praktisk, brukarvänlig inriktning. Författarna kommenterar och förklarar lagtexten och nyheter i kollektivavtalen. Enligt semesterlagen har man rätt till ledig helg före och efter en semesterperiod om minst 19 dagar.

RELATERADE BÖKOR