Byggemenskaper : handbok om att bygga tillsammans

Byggemenskaper : handbok om att bygga tillsammans - Ola Broms Wessel, Hasse Hedström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ola Broms Wessel, Hasse Hedström
DIMENSIONERA
9,65 MB
FILNAMN
Byggemenskaper : handbok om att bygga tillsammans.pdf
ISBN
8303234618388

BESKRIVNING

Hur ska människor kunna få mer makt över utformningen av sitt boende och hur kan vi öka mångfalden av boendeformer i staden? Ett av svaren kan vara byggemenskaper – som kan ge billigare, effektivare och miljösmartare boendealternativ.Byggemenskaper är ett sätt att bygga som börjar i medborgarnas egen vilja att driva bostadsprojekt. I en byggemenskap går människor ihop och planerar, låter bygga och använder ett hus. I boken Byggemenskaper – handbok om att bygga tillsammans spikar författarna upp ett manifest för vad byggemenskaper kan innebära för medborgare men också för staden. Detta sätt att bygga och bo är något som finns i många andra länder och byggemenskaper har inte minst i Tyskland blivit en naturlig del av stadsbyggandet, ett sätt att bygga ett drömboende tillsammans med andra.I boken ges en historisk bakgrund till byggemenskaper och nutida exempel från föregångslandet Tyskland. Också svenska projekt presenteras, till exempel: Urbana villor i Malmö, Kumlet på Brännö, ekobyn i Kärrtorp och kollektivhuset Färdknäppen på Södermalm i Stockholm.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Byggemenskaper : handbok om att bygga tillsammans av Ola Broms Wessel, Hasse Hedström (ISBN 9789186050962) hos Adlibris.

Att undervisa om sexualitet och relationer bok - Olle Katz .pdf. Avtal : lärobok i allmän avtalsrätt ebok - Axel Adlercreutz .pdf. Byggemenskaper: handbok om att bygga tillsammans (Inbunden, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker SPARA på ditt inköp nu! Byggemenskaper börjar i medborgarnas egen vilja att driva ett bostadsprojekt.

RELATERADE BÖKOR