Konflikt! - - ska det vara något att bråka om?

Konflikt! - - ska det vara något att bråka om? - Sven Eklund, Jörgen Fältsjö | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Eklund, Jörgen Fältsjö
DIMENSIONERA
11,10 MB
FILNAMN
Konflikt! - - ska det vara något att bråka om?.pdf
ISBN
5510756271012

BESKRIVNING

Den här Nyckeln ger dig inte bara konkret hjälp för detta, Nyckeln lägger också grunden för ett gemensamt språk om konflikthantering som du och din arbetsgrupp kan använda för att hantera olikheter och konflikter på ett konstruktivt och effektiv sätt.Under fliken Extramaterial hittar du digitalt komplement: tre verktyg som ni kan arbeta med individuellt och tillsammans för att bli bättre på konflikthantering, ”Konfliktstilsmätaren”, ”Handlingsplan för konflikträdda” och ”Grupprelationer”.

För det gäller att "hantera" dem - inte låtsas som att de inte existerar. Att sätta sig ner, när alla är lugna, och prata igenom sådana saker som om det är något man känner inte fungerar hemma, hur man vill ha det i stället, vilket samtalsklimat som ska råda och vilka nya metoder man kan använda i stället för att skrika och smälla i dörrar, som kanske till och med leder till större möjligheter att få sin vilja igenom. Hur, när och om läxor ska göras är en vanlig källa till konflikter hemma. Det kan vara svårt att veta hur man ska bryta dragkampen. Nummer tre är att ta pauser när du är överväldigad.

10. Små barn kan man avleda när de bråkar, lotsa dem in i en ny lek eller försöka hitta en spade till om det är vad bråket handlar om. - Det är oundvikligt att bråka om man ska vara tillsammans med någon, om man ska jämka två personers viljor.

RELATERADE BÖKOR