Hitta rätt medarbetare! : så gör du en träffsäker rekrytering

Hitta rätt medarbetare! : så gör du en träffsäker rekrytering - Malin Gyllin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malin Gyllin
DIMENSIONERA
6,52 MB
FILNAMN
Hitta rätt medarbetare! : så gör du en träffsäker rekrytering.pdf
ISBN
7831368747557

BESKRIVNING

Ni ska rekrytera och ansvaret ligger på dig att hitta rätt person, hur gör du?Att anställa ny personal är en positiv aktivitet som kan utveckla verksamheten, men också en betydande investering. "Hitta rätt medarbetare" hjälper dig att lyckas med din rekrytering. Steg för steg får du kunskap och råd om alla moment i rekryteringsprocessen, från förberedelse, urval och intervju till slutförande och introduktion.Rekrytering är en sådan uppgift som kan verka enkel och som ledningen ofta tycker att chefer ska kunna sköta själva, men rekrytering är inget som sker med vänster hand lite då och då. För att lyckas hitta rätt medarbetare är det viktigt att du är noggrann och professionell, hela vägen. Använd boken som en praktisk guide. Den fungerar för alla typer av organisationer och oavsett om du genomför rekryteringen helt på egen hand, med hjälp av HR-funktionen eller med en extern rekryterare.MALIN GYLLIN driver HR-konsultföretaget Stand By You och har arbetat med rekrytering under 20 år på små och stora företag, både nationellt och internationellt. Tjänsterna som Malin rekryterat till har varit allt från medarbetare i produktion till VD och ledningspositioner.

Köp boken Hitta rätt medarbetare! : så gör du en träffsäker rekrytering av Malin Gyllin (ISBN 9789187905735) hos Adlibris. Fri frakt.

Laddas ned direkt. Köp boken Hitta rätt medarbetare! Så gör du en träffsäker rekrytering av Malin Gyllin (ISBN 9789188743657) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR