Hyrestvister, arrendetvister och bostadsrättstvister : förfarandet i nämnder och hovrätt

Hyrestvister, arrendetvister och bostadsrättstvister : förfarandet i nämnder och hovrätt - Håkan Julius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Julius
DIMENSIONERA
5,73 MB
FILNAMN
Hyrestvister, arrendetvister och bostadsrättstvister : förfarandet i nämnder och hovrätt.pdf
ISBN
5003729664986

BESKRIVNING

I boken ges kunskap om processen inför hyresnämnderna, arrendenämnderna och hovrätten i hyres- och arrendetvister. De processuella rättsreglerna gås igenom med de materiella reglerna som bakgrund. I boken görs också en genomgång av särskilda processuella frågor som ofta kommer upp i denna typer av tvister. Det gäller t.ex. medling, materiell processledning, bevisfrågor, preliminärfrågor och andra frågor som inte uttryckligen är reglerade i gällande lagstiftning.

Den här utgåvan av Kommunal vardagsjuridik : för förtroendevalda i fullmäktige, styrelser och nämnder är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Hyrestvister, arrendetvister och bostadsrättstvister : förfarandet i nämnder och hovrätt / Håkan Julius.

Kurstimmar. Kursen följer Advokatsamfundets riktlinjer avseende professionell fortbildning av advokater och omfattar 6,5 kurstimmar. Pris: 806 kr.

RELATERADE BÖKOR