Att föra bok 2017

Att föra bok 2017 Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,1 MB
FILNAMN
Att föra bok 2017.pdf
ISBN
2367044795914

BESKRIVNING

Att Föra Bok innehåller 32 fullmatade A4-sidor med råd och tips till nystartade företagare om hur en välskött bokföring bör se ut. Handledningen tar upp nyttan av en budget, hur en verifikation ska se ut och ordnas, grunderna i den löpande bokföringen, årsbokslut, årsredovisning, med mera.

Köp boken Allt är för bra nu hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Vi kommer inte lämna dina uppgifter vidare till tredje part eller använda dem i något annat ändamål än att kommunicera med dig kring Årets Bok 2019. Årets bok är ett årligen återkommande litteraturpris som delas ut av Bonniers Bokklubbar.Priset instiftades år 2016 och delas ut i samband med Bokmässan. [1] Första året gick priset till Martina Haag och boken Det är något som inte stämmer [2].

RELATERADE BÖKOR