Driva eget: 49 sätt att öka vinsten

Driva eget: 49 sätt att öka vinsten - Mikael Carlson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Carlson
DIMENSIONERA
6,65 MB
FILNAMN
Driva eget: 49 sätt att öka vinsten.pdf
ISBN
9832561921058

BESKRIVNING

Alla företag kan öka sin lönsamhet. Det är något som Mikael Carlson konstaterat efter att i över 30 år ha arbetat som konsult och rådgivare åt de flesta typer av företag – stora som små. I denna bok delar han med sig av sina erfarenheter i 49 metoder. Boken är en av flera i en serie handböcker för företagare, som är ett samarbete mellan Liber och tidskriften Driva Eget.Läs merDe 49 metoderna är praktiskt inriktade och kan därför tillämpas i en mängd olika situationer, oavsett om man funderar på att starta eget eller redan är i full gång med sitt företag. Den gemensamma nämnaren är att den verksamhet man valt kan göras mer lönsam på många olika sätt.Missa inte de övriga handböckerna i serien Driva Eget. Redan nu finns dessa titlar:- "92 sätt att sänka skatten" av Anders Andersson- "22 sätt att sälja bättre" av Ulla-Lisa ThordénUnder 2015 kommer ytterligare titlar i serien.Alla böckerna i serien Driva Eget har ett konkret och direkt användbart innehåll – så att man snabbt kan ta till sig de råd som passar den egna verksamheten. Lönsam läsning för företagare men också för ledningsgrupper samt för alla som på något sätt arbetar med små och medelstora företag, som exempelvis styrelseledamot, revisor, konsult eller rådgivare på bank.

Boken är en av flera i en serie handböcker för företagare, som är ett samarbete mellan Liber och tidskriften Driva Eget. Många av råden i den här boken finns inte någon annanstans.

Jag får ofta frågan om hur man ska ta ut vinsten på bästa sätt. Prissättning är en av de vanligaste sakerna man funderar på som företagare. Det gäller att inte sätta priset varken för högt eller för lågt.

RELATERADE BÖKOR