Det enda som räknas : socialt entreprenörskap på riktigt

Det enda som räknas : socialt entreprenörskap på riktigt - Björn Söderberg, Lisa-Linnea Flising, Mattias Flising | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Söderberg, Lisa-Linnea Flising, Mattias Flising
DIMENSIONERA
11,4 MB
FILNAMN
Det enda som räknas : socialt entreprenörskap på riktigt.pdf
ISBN
4633240690226

BESKRIVNING

Det är inte miljöpolicyn som förändrar, utan hur ni omsätter den i lunchrummet och verkstadshallen. Det är inte det stora evenemanget ni gör en gång om året utan de små handlingarna varje dag som berättar vilket sorts företag ni är. Det är inte en brilliant idé som bygger ett lönsamt företag utan det är din envishet och drivkraft.Björns historia handlar om att vägra acceptera världen som den är. Att våga gå utanför ramarna och försöka, utan att vara rädd för att misslyckas. Björn åkte till Nepal efter gymnasiet och upptäckte att det faktiskt går att göra skillnad. Hans berättelse om framgångar och misslyckanden under sina elva år som social entreprenör i Nepal inspirerar andra att förverkliga sina drömmar.Man behöver inte en massa pengar för att förverkliga en idé. Man måste inte ha en examen för att kunna göra nytta. Det handlar inte om att lyckas eller misslyckas. DET ENDA SOM RÄKNAS är vad du gör, och varför du gör det.

Det enda som räknas : socialt entreprenörskap på riktigt Björn Söderberg, Lisa-Linnea Flising, Mattias Flising (Övrig) ... Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad. Det enda som räknas : socialt entreprenörskap på riktigt / Björn Söderberg med Lisa-Linnea och Mattias Flising ; [foto: [Ajay Shakya [och sju andra]].

Företagen arbetar med återvinning, biobränsle, IT och dagisverksamhet. Hans entreprenörskap och skaparglädje smittar av sig, liksom känslan av att inget är omöjligt. Inspirerad lämnar man föredraget med en vilja att förverkliga sina drömmar och göra skillnad.

RELATERADE BÖKOR