Från ekorrhjul till pariserhjul - medvetet ledarskap för medvetna organisationer

Från ekorrhjul till pariserhjul - medvetet ledarskap för medvetna organisationer - Anita Edvinsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Edvinsson
DIMENSIONERA
11,76 MB
FILNAMN
Från ekorrhjul till pariserhjul - medvetet ledarskap för medvetna organisationer.pdf
ISBN
5863161156809

BESKRIVNING

Är du en chef som jobbar mer och mer, utan att resultatet blir bättre?Tillbringar du många timmar på ditt jobb men känner att någonting fattas?Säger dina medarbetare en sak men gör något annat?Då är du en av många chefer som hamnat i ett ekorrhjul. I en medveten organisation samspelar man i takt. Chefer och medarbetare har gemensam karta och kompass. Chefer agerar förändringsledare, är närvarande och har ett coachande förhållningssätt. Den mjuka, mänskliga sidan av organisationen samspelar med den hårdare, det vill säga strukturer som strategi, ledningssystem och styrning.Denna bok kommer att leda dig till viktiga insikter och ge dig verktyg för medvetet ledarskap. Du lär dig:* Att kartlägga processer* Att utforma användbara ledningssystem* Att bygga en kultur för medvetet ledarskapInnehållet bygger på såväl senaste forskning som erfarenhet och beprövade metoder. Vid resans slut kommer du vara rustad med mod och medvetenhet för att leda din verksamhet från ett ekorrhjul till ett pariserhjul!

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Är du en chef som jobbar mer och mer, utan att ... • Från ekorrhjul till pariserhjul, medvetet ledarskap för medvetna organisationer. 2017 Komlitt.

RELATERADE BÖKOR