Workshops och arbetsmöten - Verktygslåda för produktiva möten

Workshops och arbetsmöten - Verktygslåda för produktiva möten - Krister Forsberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Krister Forsberg
DIMENSIONERA
8,68 MB
FILNAMN
Workshops och arbetsmöten - Verktygslåda för produktiva möten.pdf
ISBN
7958025076829

BESKRIVNING

Workshops och arbetsmöten har blivit ännu bättre!Förmågan att leda och utveckla grupper i en miljö av ständig förändring blir en allt viktigare kompetens. Med facilitering i ditt ledarskap släpper du loss kraften i gruppen.Läs merFörmågan att leda och utveckla grupper i en miljö av ständig förändring blir en allt viktigare kompetens. Med facilitering i ditt ledarskap släpper du loss kraften i gruppen. I rollen som facilitator kan du få de bästa idéerna från var och en. När diskussionen blir livlig är det du som skapar struktur i samtalet. Oavsett typ av möte och verktyg som används i mötet kommer fyra praxis att vara kärnan i ditt ledarskap.Boken vänder sig till dig som vill skapa förtroende i varje grupp. Du kan vara projektledare, förändringsledare, systemutvecklare, affärsutvecklare, team facilitator, verksamhetsutvecklare, produktledare, styrelseordförande, gruppledare, chef eller lärare.Den tredje och uppdaterade upplagan av Workshops och arbetsmöten har blivit ännu bättre. Med en utökad verktygslåda har boken bland annat fått:- Ett helt nytt kapitel om facilitering – att låta gruppen stå i rampljuset- Ett omarbetat kapitel om mötesdesign fyllt med nya råd och tips- Dubbelt så många frågor som stimulerar tänkandet och bringar klarhet i gruppen- Flera nya processverktyg till stöd att spana i framtiden och bygga relationer- Nytt upplägg som gör det lättare att välja rätt verktyg och sedan använda dem- Uppdaterad utvecklingslogg – 7 steg för framgångsrik faciliteringOm författarnaKrister Forsberg är kurslärare, föreläsare, författare och facilitator. Han har tidigare arbetat på Ericsson där han ingått i ledningsgrupper. Krister har skrivit ett flertal böcker, bland annat Målbaserat ledarskap och Leda genom mål. Tillsammans med Björn Karlsson har han även skrivit Mötesledarguiden.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Workshops och arbetsmöten - Verktygslåda för produktiva möten (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Workshops och arbetsmöten : verktygslåda för produktiva möten / Krister Forsberg.

Krister Forsberg är kurslärare, föreläsare, författare och facilitator. Han har tidigare arbetat på Ericsson där han ingått i ledningsgrupper. Produktiva möten En checklista.

RELATERADE BÖKOR