Avslut. Chefens svåraste samtal : Förberedelse, värdegrund, samtalsmetodik

Avslut. Chefens svåraste samtal : Förberedelse, värdegrund, samtalsmetodik - Anna Svartbeck Lilja | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Svartbeck Lilja
DIMENSIONERA
8,73 MB
FILNAMN
Avslut. Chefens svåraste samtal : Förberedelse, värdegrund, samtalsmetodik.pdf
ISBN
3676431303180

BESKRIVNING

Förr eller senare kommer alla chefer till situationer där en medarbetare mot sin vilja måste lämna sitt uppdrag eller sin arbetsplats. För de flesta är avslutssamtalen svåra och jobbiga, även om man vet att de är nödvändiga. Chefen vill att samtalet ska bli så bra som möjligt, men känner sig osäker på hur gå till väga och hur hantera medarbetarens känslomässiga reaktioner, från ilska och anklagelser till tystnad och hejdlös gråt.Avslut. Chefens svåra samtalvänder sig till dig som är chef och vill utveckla din kompetens för att genomföra avslutssamtal. Du lär dig att förstå din medarbetares och ditt eget beteende och får insikt om betydelsen av ett humanistiskt förhållningssätt. Du får också konkreta råd om hur du kan förbereda dig, vad du bör ha i åtanke under samtalet och hur du bör följa upp det. För även om det är svårt så går det att genom förberedelse, träning och god samtalsmetodik skapa bättre möjligheter för ett gott avslut. Anna Svartbeck Lilja har mångårig chefserfarenhet på både strategisk och operativ nivå och har suttit i koncernledningen för flera stora organisationer. Hon har arbetat som diplomat inom Sveriges utrikesförvaltning och har också drivit eget konsultföretag inom organisation, teamutveckling och chefscoaching.

| Adlibris Nominerad till Årets HR-bok 2016: "Alla har användning för denna bok med massor av råd om hur man på ett professionellt sätt hanterar avslut. Extra bra att författaren tar upp hur man kan påverka ett avslut och kanske till och med undvika det.

| Adlibris Avslut. Chefens svåraste samtal Förberedelse, värdegrund, samtalsmetodik.

RELATERADE BÖKOR