Talarkokboken I: att tala så att andra vill lyssna

Talarkokboken I: att tala så att andra vill lyssna - Erik Mattsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Mattsson
DIMENSIONERA
12,83 MB
FILNAMN
Talarkokboken I: att tala så att andra vill lyssna.pdf
ISBN
3311378439551

BESKRIVNING

Allt fler yrken och uppdrag kräver att man ska kunna ­presentera ­saker för andra. Och i takt med att information blir alltmer tillgänglig ökar kraven på att en presentation ska vara mer än bara informationsöverföring – lyssnarna vill möta en människa. Kanske är du en skicklig talare som vill slipa på d­etaljerna eller i början av din talarbana. Du är kanske ledare, ekonom, ingenjör, chef, forskare, föreningsaktiv, utbildare, projektledare, advokat, administratör, läkare, säljare, marknadsförare, konsult eller lärare. Talarkokboken är skriven till alla som vill lära sig att tala så att andra vill lyssna.Talarkokboken är en praktisk handbok i presentationsteknik och systerbok till den prisbelönta Möteskokboken, som vann Svenska Publishing-Priset i läromedelsklassen.Här kan du läsa ett utdrag ur Talarkokboken 1.

Talarkokboken är en praktisk handbok i presentationsteknik och systerbok till den prisbelönta Möteskokboken, som vann Svenska Publishing-Priset i läromedelsklassen. Här kan du . Logga in för att reservera.

Det kan vara en lärare, någon på tv eller någon som försöker förklara något på Youtube. Buy Talarkokboken Del I: att tala så att andra vill lyssna by Erik Mattsson, Helena Bergendahl, Ola Carlson (ISBN: 9789197766470) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Allt fler yrken och uppdrag kräver att man ska kunna ­presentera ­saker för andra.

RELATERADE BÖKOR