Handbok för personlig försäljning : det mesta du behöver veta om försäljning

Handbok för personlig försäljning : det mesta du behöver veta om försäljning - Rolf Laurelli, Bengt-Åke Cras | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rolf Laurelli, Bengt-Åke Cras
DIMENSIONERA
6,48 MB
FILNAMN
Handbok för personlig försäljning : det mesta du behöver veta om försäljning.pdf
ISBN
5710548916289

BESKRIVNING

Handbok för personlig försäljning ger inte alla svar och lösningar. Däremot får du massor av nyttiga tips och övningar, goda råd och belysande exempel från Sveriges mest erfarna experter på försäljning och affärsmannaskap. Den här andra upplagan av boken är kompletterad med ett nyskrivet kapitel om kundens inköpsprocess. Handbok för personlig försäljning är en bok för dig som vill utveckla din kompetens och strävar efter att öka din kapacitet som säljare. Den vill locka fram och trimma dina affärsinstinkter, stärka din förmåga att tänka och göra bättre affärer.Läs mer”Att sälja är väl ingen konst”, säger somliga. ”Inte om man har en bra produkt.” Men säljandet är faktiskt en konst. Även om du anser dig ha den bästa produkten finns det gott om konkurrenter med kanske bättre produkter och lägre pris. Hur ska då just du kunna övertyga köparen om att just din produkt är den bästa för kunden?Om författarnaRolf Laurelli är legendarisk affärspedagog och säljkonsult. Han är en av Sveriges mest erfarna experter på försäljning och affärsmannaskap. Rolf har gjort tusentals utbildningsinsatser i företag och organisationer och tidigare skrivit ett tjugotal böcker om försäljning. Han är knuten till Svenska Konsulthuset, ständig sekreterare i Svenska Säljakademin och var i åtta år förbundsordförande i Säljarnas Riksförbund.Bengt-Åke Cras är en av Sveriges mest mångsidiga och publicerade författare för såväl ungdomar som vuxna. Efter att ha arbetat som bokförläggare och projektledare/copywriter på reklambyrå har Bengt-Åke kommit att varva sitt skönlitterära författande med allt fler faktabaserade böcker.

... Handbok för personlig försäljning är en bok för dig som vill utveckla din kompetens och strävar efter att öka din kapacitet som säljare. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom försäljning Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR