Vilse i finanskrisens labyrinter? : spararens guide till finansvärldens obegripligheter

Vilse i finanskrisens labyrinter? : spararens guide till finansvärldens obegripligheter - Olle Rossander | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Olle Rossander
DIMENSIONERA
6,69 MB
FILNAMN
Vilse i finanskrisens labyrinter? : spararens guide till finansvärldens obegripligheter.pdf
ISBN
3621049282906

BESKRIVNING

I denna bok blir ekonomijournalisten Olle Rossander din guide i finansmarknadens och finanskrisens labyrinter. Han förklarar finansmarknadens obegripligheter så att inte bara vanliga småsparare utan också finansbranschens experter, ekonomilärare och ekonomistudenter bättre förstår varför vi fick en finanskris hösten 2008 och vad som kan komma att hända i framtiden.Olle Rossander ger svar på många av de frågor kring finanskrisen som de flesta ställer sig Hur kunde detta hända? Vilka bär ansvaret? Vilka kommer att tvingas betala? Vem kan göra vad för att undvika, eller i varje fall mildra, framtida kriser? Och framför allt: hur kan spararen bäst skydda sig själv? Under drygt tre decennier som ekonomijournalist har Olle Rossander gjort sig känd för att ifrågasätta etablerade sanningar. Han har gjort det i olika positioner, som reporter på Dagens Eko, som chef för Dagens Nyheters ekonomiredaktion och som chefredaktör för Affärsvärlden. Det senaste året har han varit flitigt förekommande som debattör och kommentator i Rapport, Aktuellt och Agenda i Sveriges Television och till exempel Studio Ett i P1. Denna bok är kanske den första begripliga guiden till finansvärldens galax. Du får kunskaper och insikter du kan ha stor nytta av, i jobbet, i studierna och i ditt privatekonomiska liv. Välkommen att följa med!

För sjutton år sedan kom den första Blådårar-filmen som bröderna Gertten regisserade tillsammans med Stefan Berg.Nu har det blivit dags för ytterligare en film med fotbollstema. VILSE I FINANSKRISENS LABYRINTER? : SPARARENS GUIDE TILL FINANSVÄRLDENS OBEGRIPLIGHETER. Tekijä: Olle Rossander ...

Han förklarar finansmarknadens obegripligheter så att inte bara vanliga småsparare utan också finansbranschens experter, ekonomilärare och ekonomistudenter bättre förstår varför vi fick en finanskris hösten 2008 och vad som kan komma att hända i framtiden. Pris: 179 kr. Häftad, 2009.

RELATERADE BÖKOR