Dokumenthantering i informationsförvaltningen : en handbok

Dokumenthantering i informationsförvaltningen : en handbok - Jan Appelquist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Appelquist
DIMENSIONERA
12,41 MB
FILNAMN
Dokumenthantering i informationsförvaltningen : en handbok.pdf
ISBN
2250682848447

BESKRIVNING

Denna handbok har tillkommit för att ge dig som arbetar med arkiv- och dokumenthantering ett hjälpmedel i det dagliga arbetet. Innehållet i boken är baserat på Riksarkivets regler.Dokumenthantering i informationsförvaltningen ger dig kunskap om hur handlingar och arkiv ska tas om hand i hela dokumenthanteringskedjan, dvs. i informationens hela livscykel. Från hur dokument skapas fram till slutförvaring eller gallring. Det har ingen betydelse om handlingarna är i digital eller annan form, men hanteringen och säkerhetskraven kan skilja sig åt. Reglerna för detta beskrivs utförligt.Du får också tips på hur du kan styra informationsflödet genom att ha en tydlig och verksamhetsbaserad dokumenthantering och arkivredovisning. Vidare behandlas uppbyggandet av den klassificeringsstruktur som kan användas i både arkivredovisningen och diarieföringen.Boken tar upp exempel på lagar och föreskrifter som bör – och i de flesta fall ska – tillämpas inom både offentlig och privat sektor.

Miljonrånet på motorvägen på Fyn. Mattepyssel : bråk och decimaler.

40 kr Bokbörsen: CYKLING ? Den kompletta handboken när du vill bli snabbare och starkare. 149 kr Bokbörsen. Sjögren, Carina, "Det viktiga urvalet - bevarande och gallring", i Sven Bodin m.fl., Dokumenthantering i företag och organisationer - en kvalitetsfråga, Stockholm 2000, s.

RELATERADE BÖKOR