Byte från enskild firma till aktiebolag : en praktisk handbok

Byte från enskild firma till aktiebolag : en praktisk handbok - Anette Broberg, Ulf Bokelund Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anette Broberg, Ulf Bokelund Svensson
DIMENSIONERA
8,91 MB
FILNAMN
Byte från enskild firma till aktiebolag : en praktisk handbok.pdf
ISBN
8172478697311

BESKRIVNING

Det här är en praktisk handbok som både beskriver fördelarna och nackdelarna med aktiebolag kontra enskild firma och visar hur det går till att byta från enskild firma till aktiebolag.Boken vänder sig till dig som driver enskild firma eller arbetar som konsult mot enskilda firmor.Boken innehåller ett utförligt praktiskt exempel som visar hur det går till att ombilda med hela kedjan från överlåtelseavtal till konteringar, balans- och resultaträkningar och deklaration. Exemplet omfattar även företagets första årsredovisning efter ombildningen, bland annat vad du ska ta upp i noter, i förvaltningsberättelsen osv.

Verksamheten går som tåget och du har bestämt dig för att ombilda den enskilda firman till ett aktiebolag. Madeleine Åkerman, skattejurist på Swedbank, lotsar dig genom den bitvis ganska snåriga processen från enskild firma till aktiebolag. Byte från enskild firma till aktiebolag : en praktisk handbok.

- 155 s. Brotten mot person och förmögenhetsbrotten / av Nils Jareborg, Sandra Friberg, Petter Asp, Magnus Ulväng.

RELATERADE BÖKOR