Växtkraft : värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer

Växtkraft : värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer - Annette Melander Berg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annette Melander Berg
DIMENSIONERA
11,57 MB
FILNAMN
Växtkraft : värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer.pdf
ISBN
7668938274134

BESKRIVNING

Vill du skapa värde och göra din organisation framgångsrik? Vill du få ut det bästa av dig själv och dina medarbetare och utveckla relationen med era kunder? Svarar du ja kommer du att ha nytta av den här handboken. Du har stora möjligheter att skapa positiv förändring genom att göra medvetna val och arbeta med dig själv. Med ett gott ledarskap bygger du en intern kultur och struktur som möjliggör externt värdeskapande. En framgångsrik organisation måste vara lyhörd för kundens behov, och om medarbetarna kan arbeta utan internt energiläckage och stress, ökar möjligheten att ha ett externt fokus. Växtkraft hjälper dig att gå från ord till handling med konkreta råd och verktyg. Använd dem på strategisk nivå och i det dagliga arbetet för att förbättra ledarskapet, medarbetarskapet och kundskapen, det vill säga din egen prestation, dina medarbetares prestationer och era kundrelationer.ANNETTE MELANDER BERG är VD på och grundare av Lightfinder AB, och har arbetat hela sitt yrkesverksamma liv med ledarskapsfrågor och kundrelationer i företag av olika storlek och i olika utvecklingsskeden. Hennes bakgrund spänner från marknadsansvar på Aller Media till tillväxtföretag och arbete med entreprenörer och affärsänglar. Boken baseras på egen beprövad erfarenhet, expertintervjuer och forskning.

... avvikelser till entreprenören och följa upp att avvikel ... Växtkraft värdeskapande verktyg för chefer och ...

Praktisk affärsekonomiger dig de kunskaper, metoder, råd och verktyg som du behöver för att förbättra verksamhetens lönsamhet. Annette Melander Berg, ansvarig för tillväxtkapital hos oss, har precis släppt sin handbok "Växtkraft - värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer". Boken innehåller många nyttiga insikter och i det här blogginlägget får du ett smakprov: Annette bjuder på 5 tips till alla entreprenörer som vill utveckla sitt bolag! Om detta handlar Annette Melander Bergs nya bok, "Växtkraft - värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer".

RELATERADE BÖKOR