Tiden den är relativ

Tiden den är relativ - Tomas Lundmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Lundmark
DIMENSIONERA
9,94 MB
FILNAMN
Tiden den är relativ.pdf
ISBN
3891866832182

BESKRIVNING

Läs om kollegan som luktar illa, om firmafestens baksida eller om fjäskeriets fördel. Läs om lönens förgänglighet och om chefen som gjorde revolution. Kommer du att känna igen dig från ditt jobb? Förmodligen! Vi tillbringar nästan en tredjedel av vår vakna tid på jobbet och följakt­ligen händer det även en hel del saker där. I Tiden den är relativ har författaren Tomas Lundmark i versens form försökt fånga en del av dessa situationer. För det mesta med glimten i ögat, men också med en underton av allvar något som med största säkerhet får läsaren att humma instämmande! Tomas Lundmark är ombudsman i IF Metall. Så här skriver han om sig själv:Jag kunde inte ana så mycket som kan hända på en arbetsplats. Tvisteförhandlingar, löneförhandlingar, MBL-förhandlingar och uppsägningsförhandlingar har varit vardagen för mig i ett par decennier. Under den tiden har jag ryckt ut till en mängd dråpligheter och annorlunda situationer som facket blivit inblandad i.  Illustrerad av Gunnar Enqvist.

Samtidigt har vi människor i alla tider upplevt tid som just relativ. Saker som är roliga att utföra gör att tiden går fortare, medan tråkiga saker har motsatt verkan.

För i ett samhälle där ingen tjänar mer än någon annan är ett samhälle utan relativ fattigdom. Det är en plats där han tillbringat mycket tid och där han känner en relativ trygghet i perioder av ångest. Einsteins teori om begreppet tid har slagit griller i huvudet på vetenskapsmän och lekmän sedan den dagen han lanserade tankarna.

RELATERADE BÖKOR