Uppdrag mellanchef : om chefens vardag och effektivt ledarskap

Uppdrag mellanchef : om chefens vardag och effektivt ledarskap - Helena Källerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Källerman
DIMENSIONERA
6,98 MB
FILNAMN
Uppdrag mellanchef : om chefens vardag och effektivt ledarskap.pdf
ISBN
7664556842991

BESKRIVNING

Uppdrag mellanchef hjälper dig som nybliven mellanchef att snabbare komma in i ditt uppdrag, göra rätt prioriteringar, förstå din omgivning och på så sätt blir framgångsrik i ditt ledarskap.Läs merLedarskap är något du lär du dig genom att göra. Genom att våga. Ledarskap är det som sker när du tar dig tid att förstå människorna omkring dig. När du ser mönstren i ageranden och beteenden. När du förstår din kontext. Uppdrag mellanchef hjälper dig som nybliven mellanchef att snabbare komma in i ditt uppdrag, göra rätt prioriteringar, förstå din omgivning och på så sätt blir framgångsrik i ditt ledarskap.Bokens kapitel baseras på sju viktiga steg i mellanchefens vardag:- Uppdraget- Organisationsstrukturer- Intressenterna- Kultur och strategi- Kommunikation och information- Struktur, aktiviteter och kreativitet- Ta kommandotHelena Källerman bjuder friskt på erfarenheter, misstag och situationer som kan uppstå i en mellanchefs vardag. I boken intervjuas dessutom nio företagsledare om vad som gör en god chef. Boken vänder sig både till dig som är nytillträdd mellanchef och till dig som rekryterar mellanchefer.Om författarnaHelena Källerman har ledarerfarenheter från både svenskt och internationellt näringsliv, ideella organisationer samt styrelseuppdrag.

Genom att våga. Ledarskap är det som sker när du ... Helena Källerman, tidigare vd för Sweco Position, har nyligen släppt boken "Uppdrag mellanchef : om chefens vardag och effektivt ledarskap." Foto: Anders J Larsson Sju frågor som mellanchefen behöver ha koll på Utbildningen Effektivt ledarskap - uppdrag mellanchef riktar sig till såväl blivande som erfarna mellanchefer som vill få kontroll över vardagen för att minska stressen, bli bättre på att prioritera utifrån uppdraget och kunna leverera förväntade resultat. Hur skulle du beskriva en mellanchefs utmaningar?- Du har många förväntningar på dig, såväl från de chefer som rapporterar till dig som från cheferna över dig.

Men arbetet innebär också en utmaning i att omvandla svåra organisatoriska beslut till en kick i förändringsarbetet. saknar också återkoppling på sitt ledarskap. Bara 4 av 10 chefer får detta från sin närmaste chef trots att det verkar finnas en relativt tät och tillitsfull relation mellan chefen och närmaste chef.

RELATERADE BÖKOR