Säljorganisationen : ledning och styrning

Säljorganisationen : ledning och styrning - Anders Sahlgren, Erik Skog | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Sahlgren, Erik Skog
DIMENSIONERA
9,34 MB
FILNAMN
Säljorganisationen : ledning och styrning.pdf
ISBN
7008788171857

BESKRIVNING

Hur kan man öka prestandan och därmed försäljningen? Det är kärnfrågan i de flesta säljorganisationer. I den här boken är utgångspunkten vad säljorganisationens ledning kan göra för att åstadkomma en sådan ökning. Här beskrivs vilka områden som kan påverkas genom ledarskapet och vilka verktyg som ledningen kan använda sig av för att förbättra säljorganisationens prestanda.Bokens modeller är beprövade och baseras både på akademisk forskning och på författarnas mångåriga erfarenhet som ledare för framgångsrika säljorganisationer och som managementkonsulter. Varje område i boken kompletteras med praktiska exempel på hur företag har löst de olika frågeställningarna i verkligheten. Resonemang och exempel förklaras även med kopplingar till marknadsföringsmodeller, organisationsteori och psykologi.?”Jag har undervisat i strategi på Handelshögskolan i Stockholm i 35 år, och har många gånger slagits av hur lite av området försäljning och dess organisation och ledning som täcks i undervisningen, både vid mitt eget lärosäte och vid våra ekonomutbildningar runt om i Sverige. Denna innehållsrika och viktiga bok fyller detta gap.”

Lokaler och utrustning; Råd och stöd; Aktuellt och press; Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Säljorganisationen : ledning och styrning / Anders Sahlgren, Erik Skog. Sahlgren, Anders, 1960- (författare) Skog, Erik, 1956- (författare) ISBN 9789144113159 ... 2016, Inbunden.

Regionala cancercentrum (RCC) ska ha en tydlig ledningsorganisation och en stark förankring i regionledningarna i sin sjukvårdsregion. De ska samverka med andra RCC och ha system för uppföljning av cancervårdens kvalitet. Fördjupningstemat Ledning och styrning handlar om den offentliga förvaltningens organisationer, och de processer, aktörer och roller som skapas i och runt den.

RELATERADE BÖKOR