LUCK : konceptet för hållbart ledarskap

LUCK : konceptet för hållbart ledarskap - Johan Lange | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Lange
DIMENSIONERA
7,20 MB
FILNAMN
LUCK : konceptet för hållbart ledarskap.pdf
ISBN
9769560425737

BESKRIVNING

Lange är en erfaren managementkonsult och talare som utbildar även på internationell nivå inom ledarskap, verksamhetsutveckling och krishantering Detta är en management- och inspirationsbok för hållbart ledarskap. Den har växt fram under Langes mångåriga arbete med utvecklings- och förändringsprocesser i Sverige och internationelltDe fyra nycklarna i LUCK-konceptet är: . L Lean Leadership ? resultat genom kundfokus, tillit, struktur och system U Utvecklande internetverktyg ? sociala medier, transparens, mobilitet och nya informationsflöden som lyfter kommunikation och hjärnverksamhet C Coachande förhållningssätt ? ledning med mål och dialog K Kognition ? hjärnans sätt att ta in, bearbeta och filtrera information och intryck som verktyg Denna grundbok varvar teori med praktik och lär oss navigera i de nya landskapen. Modeller och verktyg presenteras för också hur man konkret kan jobba vidare i processerna. LUCK är mer än bara ett koncept ? den innehåller även en livsbejakande grundfilosofi! Boken kan med fördel läsas av alla som är intresserade av personlig- och yrkesmässig utveckling.

Köp boken LUCK - konceptet för hållbart ledarskap av Johan Lange (ISBN 9789197975018) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

Köp boken LUCK : konceptet för hållbart ledarskap av Johan Lange (ISBN 9789197975001) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR