Skär

Skär - Mia Axelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mia Axelsson
DIMENSIONERA
11,14 MB
FILNAMN
Skär.pdf
ISBN
9196476982534

BESKRIVNING

"Jag har ingen ålder, jag är alltid yngre än dig. Åldersskill­naden gjorde att du stod länge framför spegeln. Smörjde in dig med olika krämer. Jag har nya linjer och ringar under ögonen, och ändå är min kropp en flickas. Jag kommer att ha en flickas kropp ända tills min kropp blir en gammal persons kropp. I mig: klapprande stolar i ishallen. Orangea, gula och röda. Läktarnas färger. Djupa djupa lutning ner mot botten. Jag lutar inåt mig själv.""Skär" handlar om begär och konståkning, om att göra illa och att släppa taget. Om att finna sin sinnlighet, sårbarhet och styrka. Med en både visuell och direkt prosa byggs en värld upp där kronologin är uppbruten, där situationer speglar andra situationer. Huvudpersonen befinner sig i sina föräldrars sommarhus, i barndomens ishall och på jobbet på snabbmatsrestaurangen McOrvars. Hon observerar sig själv, sina relationer nu och då och djuren som rör sig kring sommarhuset. "Skär" är en lyrisk berättelse om att bli tydlig för sig själv.Mia Axelsson debuterade 2017 med diktsamlingen "Vår gemensamma resa". "Skär" är hennes andra bok. Dockhaveri är ett kollektivt förlag sysselsatt med strategier för flersamt skrivande, kritik av genimyten, nya former för litterär organisering samt politiska frågor kring femininitet, funktionalitet och motstånd.

Skär betyder ungefär detsamma som rosa men har en rad olika betydelser beroende på i vilket sammanhang det används. Se alla synonymer nedan. Kobbar & Skär är den lilla lokala stugförmedlingen med den stora personliga servicen.

månader. Pris per månad: Kreditkostnad: Effektiv ränta: % Logga in Ansök om Smart-medlemskap ... Kverneland Växelplog 4 skär Drivtyp: Buren, Annan information: 1st ny kverneland 150S Skumvinge Skivrist Hydraulisk första tilta Mekanisk inställbar tiltbredd Upp till 18" Uppställningsplats Z.

RELATERADE BÖKOR