Livets rot

Livets rot - Michail Prisjvin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michail Prisjvin
DIMENSIONERA
5,50 MB
FILNAMN
Livets rot.pdf
ISBN
6805436290997

BESKRIVNING

»Djuren från jordens tertiärperiod övergav inte sitt hemland när detta började täckas av is, och om man tänker sig att nedisningen inträffat med en gång, vilken fasa skulle inte tigern ha erfarit över att få se sina spår i snön!«Livets rot (1933) är något mer än bara en naturskildring från Fjärran Österns färgstarka sagovärld, det är en berättelse om människans möte med naturen. Den »livets rot«, den hemlighetsfulla, livsfrämjande, förnyande kraft som de kinesiska jägarna i årtusenden sökt i Fjärran Österns kustdjungler finner Prisjvin i det skapande arbetet på den nya mänskliga kultur som växer fram ur vårt alltmer ökande vetande.Michail Prisjvin (1873–1954) fortsatte den ryska traditionen av naturskildringar och folklivsberättelser, med drag av Turgenjev och Tolstoj, och har sagts vara den finaste naturskildraren i sovjetrysk litteratur. På en poetisk och livfull prosa har han beskrivit sina intryck av natur och människor i bland annat Östkarelen, Norge och Manchuriet.

»Djuren från jordens tertiärperiod övergav inte sitt hemland när detta började täckas av is, och om man tänker sig att nedisningen inträffat med en gång, vilken fasa skulle inte tigern ha erfarit över att få se sina spår i ... Den »livets rot«, den hemlighetsfulla, livsfrämjande, förnyande kraft som de kinesiska jägarna i årtusenden sökt i Fjärran Österns kustdjungler finner Prisjvin i det skapande arbetet på den nya mänskliga kultur som växer fram ur vårt alltmer ökande vetande.Michail Prisjvin (1873-1954) fortsatte den ryska traditionen av naturskildringar och folklivsberättelser, med drag av ... Livets rot. 0.0 0 5 Författare: Michail Prisjvin.

Frågan är nu om också livets byggstenar kom till jorden samtidigt som vattnet. - Om jorden har bombarderats med material från de här delen av planetsystemet så är det ju ... För livets skull ska sanningen bli synlig.

RELATERADE BÖKOR