Plåtmannen

Plåtmannen - Sarah Winman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Winman
DIMENSIONERA
8,42 MB
FILNAMN
Plåtmannen.pdf
ISBN
4682448753685

BESKRIVNING

NOMINERAD TILL EN COSTA NOVEL AWARD 2017"Plåtmannen är ett underverk, full av kärlek, längtan och saknad." ObserverDet här är nästan en kärlekshistoria.Ellis och Michael är tolv år när de blir vänner och under en lång period är det bara de två. De cyklar runt på gatorna i Oxford, upptäcker poesi och simmar i floden. Och en dag upptäcker de att den här vänskapen är så mycket mer än vänskap.Ett decennium senare är Ellis gift med Annie och ingen vet var Michael håller hus. Vilket leder till frågan om vad som hände under åren däremellan?Det här är nästan en kärlekshistoria. Fast det är inte så enkelt som det låter.SARAH WINMAN är en brittisk skådespelare och författare som slog igenom stort 2012 med När gud var en kanin [When God Was a Rabbit]. Boken blev en internationell bestseller och Sarah Winman fick flera priser, bland andra Galaxy National Book Award och New Writer of the year. Plåtmannen [Tin Man] är hennes senaste, hyllade roman."En utsökt konstruerad historia om kärlek och förlust." The Guardian"Underbar. Jag har inte blivit så rörd och så förälskad i en bok och dess karaktärer på väldigt länge." Joanna Cannon, författare till Problemet med får och getter"En vacker, livgivande bok som kommer att överraska dig gång på gång." ATTITUDE"Gnistrar av en tidlös skönhet som få författare lyckas förmedla. Avväpnande charmig. Hjärt- skärande. En perfekt historia om kärlek, förlust och livet." CULTUREFLY"Skildrar stora känslor på ett så vackert återhållet sätt att effekten blir desto starkare." SUNDAY EXPRESS"Sarah Winman gestaltar sina teman barndomsband, trauman och homosexuell kärlek med ömsint medkänsla." THE TIMES

Det är en fint berättad historia om de ... "Plåtmannen är ett underverk, full av kärlek, längtan och saknad." Observer. Det här är nästan en kärlekshistoria.

De cyklar runt på gatorna i Oxford, upptäcker poesi och simmar i floden. Plåtmannen av Sarah Winman handlar om Ellis, han är nu i fyrtioårsåldern och har arbetat hela sitt liv på plåtverkstaden. Han har en alldeles särskild känslighet för att knacka ut bucklor och när han en dag cyklar omkull och bryter armen så får han tillfälle att fundera över livet. Plåtmannen [Tin Man] är hennes senaste, hyllade roman.

RELATERADE BÖKOR