Efterlämnat

Efterlämnat - Lars Norén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Norén
DIMENSIONERA
4,23 MB
FILNAMN
Efterlämnat.pdf
ISBN
8731701434993

BESKRIVNING

Är det här en del av mina minnen Har jagredan börjat skriva på dem Eller förbereder jag mig barastår så att säga i startgroparna Hur långt har jag kommitJag skämtar inte Jag har inte bett om frihet Jag villbara att de skall lämna mig ifred Jag har inga egna sakeratt ta med mig De ville att jag skulle ta emot en plastpåsedär de hade lagt de kläder som jag bar när jag kom ditfjorton år gammal Det måste ha varit sommar dåJag försöker glömma vad jag har sett Jag letar efter mitthem och minne Jag går genom den till synes omfattandestaden omgiven av mycket gamla förvirrade människor både mänoch kvinnor som har varit både män och kvinnor som också letarefter sina hem och minnen Det är egendomligt Ingen kännersig hemma Ingen vet hur hemmet såg ut Ingen vet om det liggerbakom en Inga dörrar Man har glömt vad man letade efterAlla befinner sig i sin egen bön Det har jag lärt mig Varoch en har vid något bestämt tillfälle börjat på sin egenbön Osäkert trevande ofta klädd i tystnad StammandeFramstammad Några enstaka ord Ett ord i taget Och längrekommer man kanske inte Alla ligger där Bland stenarna Motstenarna Och skrattar Men det är för sent nu för retroaktivgråt Att välja det enda rätta som ett barn med förbundnaögon Vad tjänar det till Det är natt Men himlen är ljus

Till sist är det bara tomhet kvar. BOKRECENSION Lars Norén har gått ner rejält i format, men skriver med kompromisslös ... Om den avlidna parten efterlämnat bröstarvingar (barn eller deras avkomlingar), kan den efterlevande parten eller arvingarna yrka delning av egendomen, dvs.

Smutsen och cynismen tränger sig på från alla håll i Lars Noréns nya prosalyriska monolog. Efterlämnat Kvällen mellan blomstermånad och . sommarmånad den 31 maj 1945.

RELATERADE BÖKOR