Vad tjänade jag för syfte i ditt liv

Vad tjänade jag för syfte i ditt liv - Marie Calloway | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie Calloway
DIMENSIONERA
10,12 MB
FILNAMN
Vad tjänade jag för syfte i ditt liv.pdf
ISBN
1656269318902

BESKRIVNING

Den amerikanska författaren Marie Calloway skakade om internet när hon i november 2011 publicerade en novell med titeln Adrien Brody på indieförlaget Muumuu Houses hemsida. I novellen redogjorde Calloway noggrant för en sexuell weekeend hon precis delat med en känd kulturteoretiker i New York. Internet delades omedelbart i två läger: det ena såg Calloway som litterärt geni och det andra tyckte att hon var ett sorgligt offer för den nya tidens narcissism och behov att chockera. New Yorker utnämnde henne snabbt till en av de intressantaste unga författarna att hålla koll på.I debuten vad tjänade jag för syfte i ditt liv fortsätter Calloway att redogöra för sexuella möten med främmande män - via sexarbete i London till absurda sexchattar och slutligen en våldsam trekant på Hotell Radisson i New York. Resultatet har blivit en intensiv, chockerande och fullständigt hjärtskärande undersökning av manligt och kvinnligt utifrån en ung vit kvinnas point-of-view."Kvinnor som Marie Calloway utgör ett hot mot den sociala ordningen, vilken vilar på att kvinnors förlägenhet antingen ska hålla dem tysta eller få dem att skriva i socialt accepterade lägen." - Emily Gould"Jag har aldrig läst nåt sånt här förut. Boken är smärtsam, chockerande och välskriven. Strukturerad med stor känslighet när det gäller vilka detaljer som bör avslöjas och vilka som måste fortsätta vara dolda. Genreleken och den formella komplexiteten gör den till ett fullständigt oförglömligt, djupt samtida och rakt igenom stort verk av mod och av konst. Här kommer en fruktansvärd tanke: skulle det här kunna vara Den Stora Amerikanska Romanen om skymningen för ’Great America’?" - Sheila Heti

Författare: Marie Calloway Förlag: It-lit Översättare: Carl Lindsten Förläggare: Carl Lindsten ISBN: 9789198184716. En rimligt prissatt - 888 kronor - litterär bomb, av en författare som med sin blotta uppenbarelse hotar både samhället och litteraturen. Calloway Marie : vad tjänade jag för syfte i ditt liv Calloway Marie .

Skickas om 2 vardagar. Köp boken Vad tjänade jag för syfte i ditt liv av Marie Calloway (ISBN 9789198184723) hos Adlibris. Vad tjänade jag för syfte i ditt liv.

RELATERADE BÖKOR