Vinterfjäril

Vinterfjäril - Zinat Pirzadeh | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Zinat Pirzadeh
DIMENSIONERA
10,2 MB
FILNAMN
Vinterfjäril.pdf
ISBN
3109056740162

BESKRIVNING

Shirin har tagit sitt beslut och nu finns ingen återvändo. Hon och hennes dotter kommer lämna den trasige man som förstörd av krig och droger misshandlar och plågar sin lilla familj. Flykten sker med hjälp av Shirins älskade mormor, en sofistikerad kvinna som dyrkats av sin man, rest över världen, köpt sina kläder i Paris och som anser att dotterdottern till varje pris förtjänar sin frihet. Men flykten blir allt annat än enkel. När Shirin är tillbaka på ruta ett i den krigsdrabbade huvudstaden och desperationen  är bottenlös, öppnas plötsligt andra dörrar och nya färgstarka bekantskaper sträcker ut en hand. Det finns en väg ut. Men den kommer att gå rakt igenom helvetet.Precis som Zinat Pirzadehs debutroman Fjäril i koppel är Vinterfjäril en både varm och smärtsam berättelse. En rik saga till brädden fylld av spännande personligheter, gripande öden och berättelser om släkt, vänner och ett Iran som sällan har skildrats med denna detaljrikedom i väst.Zinat Pirazadeh är skådespelare, ståuppkomiker och författare. Båda hennes romaner är inspirerade av hennes eget liv och uppväxt i Iran, i en tid i förändring.

För länge sedan kom Shirins farf Nu kan du flytta in i komikern Zinat Pirzadehs fina hus i Skåne. Det charmiga boendet som ska säljas är en skola från 1800-talet.

- Jag älskar det här huset, och skrev min senaste bok där, säger Zinat, 48. Publicerat 02.05.2002 Kategori: Dikter Tysta vinterfjäril. Obesvarad kärlek, som blommor täckta av kylig vinterfrost, hat i mitt hjärta, hat som får mig att glömma, att sluta hoppas, längtan efter något som blev till ingenting, varför lärde jag mig aldrig att kärlek inte finns? varför lärde jag mig aldrig att meningen med livet är att vara någon annan? ATC - Vinterfjäril Hej.

RELATERADE BÖKOR