Célanire

Célanire - Maryse Condé | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maryse Condé
DIMENSIONERA
9,60 MB
FILNAMN
Célanire.pdf
ISBN
5762997732269

BESKRIVNING

Vinnaren av det Alternativa nobelpriset i Litteratur 2018Ryktena surrar på den lilla missionsstationen i Adjame-Santay. Året är 1901 och vackra och mystiska Célanire Pinceau har kommit för att leda den förfallna missionsskolan på Elfenbenskusten, utsänd av De Heliga Apostlasystrarna i Lyon. Det sägs att hon blev lemlästad som barn och att det är därför hon alltid bär en scarf runt halsen, för att dölja sina ärr. Omgivningen är splittrad, är hon verkligen den hon utger sig för att vara: en sann kristen som kommit för att hjälpa de stackars föräldralösa barnen? Klart står att Célanire till vilket pris som helst vill ta reda på sanningen om sitt förflutna och är fast besluten att hämnas det brott som en gång begicks mot henne. Célanires sökande tar oss med på en resa över kontinenter, från Guadeloupe till Västafrika och slutligen Peru. Magisk realism blandas med autentiska historiska händelser i en storslagen berättelse om kärlek, livsvilja och mod.

Alla som träffar den unga Célanire hänförs, hon utövar stordåd och välgärningar, samtidigt som död och olycka tycks följa i hennes fotspår. Vem var det som halshögg Célanire? Ryktena surrar på den lilla missionsstationen i Adjame-Santay. Året är 1901 och vackra och mystiska Célanire Pinceau har kommit för att leda den förfallna missionsskolan på Elfenbenskusten, utsänd av De Heliga Apostlasystrarna i Lyon.

Året är 1901 och vackra och mystiska Célanire Pinceau har kommit för att leda den förfallna missionsskolan på Elfenbenskusten, utsänd av De Heliga Apostlasystrarna i Lyon. Det sägs att hon blev lemlästad som barn och att det är därför hon alltid bär en scarf runt halsen, för att ... Basically what happens in this book is that there's a missionary called Celanire who shows up at a village in Africa conveniently soon (practically immediately after) the death of the man she was meant to work for, so she gets his job of running a home for "half-castes" basically biracial children whose parent(s) don't want that transgression running around underfoot. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom maryse condé Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR