Gömstället vid Willow Lake

Gömstället vid Willow Lake - Susan Wiggs | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susan Wiggs
DIMENSIONERA
10,59 MB
FILNAMN
Gömstället vid Willow Lake.pdf
ISBN
2852549160085

BESKRIVNING

Privatsköterskan Claire Turner har ett motto i livet: Bli aldrig kär. Hon lever sedan länge med hemlig identitet och som skyddat vittne bär hon på en fruktansvärd börda. Det hon sett kan leda till döden. Gamle George Bellamy har inte långt kvar att leva och nu tänker han uppfylla sina sista önskningar. På hans lista finns bland annat att återse barndomssomrarnas Willow Lake, hitta sin bror och hoppa fallskärm. Georges sonson Ross är hängiven sin familj och litar inte alls på den mystiska Claire, trots att det sprakar av känslor när de är i varandras närhet. Han är på väg att förlora sin älskade farfar och hon sätter mycket på spel om hon tar steget att älska. Men i Willow Lakes natursköna miljö är de båda beredda att riskera allt för kärleken ... Gömstället vid Willow Lake är en gripande berättelse om hemligheter och uppoffringar, om förlust och försoning och en kärlek så stark att den inte går att hejda.  

Homestylisten Olivia Bellamy byter motvilligt Manhattans puls mot... Sök bok/författare/artikel Mattias Lönnebo.

555 likes. Fun Filled Family Campground Bröllop vid Willow Lake I Avalon planeras det för fullt inför sommarens alla festligheter.

RELATERADE BÖKOR