Blod är tunnare än vatten

Blod är tunnare än vatten - Jörn Donner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jörn Donner
DIMENSIONERA
6,1 MB
FILNAMN
Blod är tunnare än vatten.pdf
ISBN
4942423858048

BESKRIVNING

Världen är full av gränser, öppna och slutna, våldsamma eller rentav dödliga.År 1918 uppstod en dödlig gräns mellan det revolutionära Ryssland och det självständiga Finland.Över den gränsen tar sig en ung man som vill återfinna sitt hus på Karelska näset. Men i huset bor sedan en tid en ung kvinna, Anna.Blod är tunnare än vatten beskriver på ett både poetiskt och sakligt sätt en bortträngd konflikt med många återklanger in i dagens oroshärdar.

Min smakbit kommer från Blod är tunnare än vatten av Jörn Donner. Det här är en bok som jag började med för en tid sedan men la åt sidan, då intressantare böcker kom emellan. Blod är tunnare än vatten book.

Donner har forskat i olika arkiv och han har läst sin pappas, Kai Donners, anteckningar från perioden som gränskommendör över Karelska näset. Pris: 192 kr. inbunden, 2018.

RELATERADE BÖKOR