En saga om en saga och andra sagor

En saga om en saga och andra sagor - Selma Lagerlöf | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Selma Lagerlöf
DIMENSIONERA
11,56 MB
FILNAMN
En saga om en saga och andra sagor.pdf
ISBN
3572512847669

BESKRIVNING

”Det var en gång en saga, som ville bli berättad och förd ut i världen. Det var helt naturligt, eftersom den visste med sig, att den redan var så gott som färdig.” “En saga om en saga” är historien om hur Selma själv kom på och skrev Gösta Berlings saga, en inte helt lätt process som det skulle visa sig och en väldigt intressant och dramatisk historia.“Tösen från Stormyrtorpet” är en vacker och sorglig berättelse om en flicka som hamnar i onåd och förlorar sitt rykte och sin ära men som egentligen är oskyldig och godhjärtad. I sin iver att ställa allt till rätta för andra blir det istället fel, men till slut får hon sin stora kärlek ändå.Selma Lagerlöf är en av Sveriges mest framgångsrika och uppskattade författare. Novellsamlingen En saga om en saga och andra sagor gavs ut första gången 1908. Hon tilldelades Nobelpriset i litteratur 1909. Lagerlöf blev 1914 den första kvinnan i Svenska Akademien.

Om webbplatsen; Följ oss på Facebook; Följ oss på Instagram; Följ oss på Twitter; Till toppen av sidan ... Alltid börjar sagorna med "Det var en gång". Sagorna handlar om "En fattig pojke" och "En vacker prinsessa" och "En gammal man" samt sagorna slutar med "Sedan levde de lyckliga alla sina dagar".

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 159 kr.

RELATERADE BÖKOR