Vår tids hjälte

Vår tids hjälte - Michaïl Lermontov | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michaïl Lermontov
DIMENSIONERA
10,28 MB
FILNAMN
Vår tids hjälte.pdf
ISBN
6155236478703

BESKRIVNING

Vår tids hjälte är en poetisk roman som är lika delar psykologisk som samhällsfokuserad. Huvudpersonen, och vår hjälte, Petjórin är en officer i Kaukasus som lever i samklang med sin omskakande tid. Vi får följa Petjórins i hans olika äventyr men även ta del av hans erfarenheter och tankar. Handlingen sammanfaller delvis med författaren Lermontovs eget liv, då även han var förvisad till Kaukasus först för sin poesis skull och sedan efter en kvinnohistoria som även innehöll en duell med den franske ambassadörens son. I originalöversättning av Jarl HemmerMichail Jurjevitj Lermontov (1814-1841) var en rysk författare och poet. Han var av ädel börd och dog endast 27 år gammal i en duell. Lermontov ska ha sagt om sig själv:"Jag är ingen Byron, jag är en annan av världen förföljd vandringsman som han, men med en rysk själ".

Vi får följa Petjórins i hans olika äventyr men även ta del av hans erfarenheter och tankar. Vår tids hjälte är en poetisk roman som är lika delar psykologisk som samhällsfokuserad. Huvudpersonen, och vår hjälte, Petjórin är en officer i Kaukasus som lever i samklang med sin omskakande tid.

Tack för att du har registrerat dig! Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se. Du är nu inloggad! Vår tids hjälte är en poetisk roman som är lika delar psykologisk som samhällsfokuserad.

RELATERADE BÖKOR