Farlig lust ; Med på noterna ; Den oskyldiga kyssen

Farlig lust ; Med på noterna ; Den oskyldiga kyssen - Michelle Smart, Maggie Cox, Maisey Yates | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michelle Smart, Maggie Cox, Maisey Yates
DIMENSIONERA
5,66 MB
FILNAMN
Farlig lust ; Med på noterna ; Den oskyldiga kyssen.pdf
ISBN
5547920440617

BESKRIVNING

Farlig lustNär Emily Richardson bryter sig in på Pasja Virsjilas kontor och stjäl företagshemligheter får han panik. Dessutom har hon mage att utpressa honom! Men Pasja har sina egna villkor. Han ska hålla sin del av avtalet om hon följer med till hans privata ö det enda stället där han är säker på att hon inte avslöjar något. Men under en tropisk storm blåser vinden bort både misstankar och hemligheter för att avslöja något ännu farligare lust!Med på noternaMusikproducenten Jake Sorenson ger aldrig efter för frestelser när det gäller jobb även om lockelsen är hans senaste fynd, Caitlin Ryan. Hon är vacker, begåvad som få och det ultimata testet av Jakes gyllene regel. Caitlin i sin tur är fast besluten att fokusera på sångkarriären. Men hon har aldrig någonsin mött en så oemotståndlig man som Jake. Deras begär efter varandra byggs snart upp till ett crescendo. Det verkar som att vissa regler är till för att brytas ...Den oskyldiga kyssenVictoria Calder har en plan. Hon ska få tillbaka företaget familjen en gång ägt och det finns bara ett sätt att lyckas: genom att gifta sig. Dmitri Markin är långt ifrån någon hon skulle kunna förälska sig i, dessutom är kärlek och passion inget hon ägnar sig åt längre. Problemet är bara att Dmitris närvaro får henne helt ur balans. Först en oskyldig kyss sedan går ingenting som planerat!

Men, men. En tafatt kyss lyckades det bli och han blev min pojkvän. LitteraturMagazinet - Sveriges nya litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 73 kr.

RELATERADE BÖKOR