Mörker som gör gott

Mörker som gör gott - Thomas Engström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Engström
DIMENSIONERA
4,12 MB
FILNAMN
Mörker som gör gott.pdf
ISBN
8901955314108

BESKRIVNING

Tobias Ekman är en trettionioårig överviktig professor i rättshistoria, bosatt i Boston. Han kom till USA när han var tjugofyra och trots sina blandade känslor för det amerikanska samhället har han stannat kvar. Enda vännen har han i den gamle homosexuella professorn Steinowsky. Framgångsrikt håller Tobias tillbaka sitt spruckna förflutna med hjälp av videofilmer, snabbmat och litteraturen – ända till det ringer på dörren. Där står Otto, en tonåring som påstår att han är Tobias son. Thomas Engströms debutroman Mörker som gör gott (2003) är en vass, nedsvärtad och underhållande historia om omöjligheten att fly ifrån sitt ansvar. Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.albertbonniersforlag.se/pod

Ärligt talat gillar groddar mörker bättre än ljus. Tänk på hur fröet har det i verkliga livet ... Mörkret påverkar oss på gott och ont.

Efter en kämpig ungdomstid på den småländska landsbygden kom han till USA när han var tjugofyra. Det var amerikanskan Sarah, som Tobias förälskat sig i under sin studietid i Köpenhamn, som ville flytta tillbaka hem.

RELATERADE BÖKOR