Allt du önskar

Allt du önskar - Kristin Emilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristin Emilsson
DIMENSIONERA
5,21 MB
FILNAMN
Allt du önskar.pdf
ISBN
7049042119107

BESKRIVNING

Äntligen kommer den efterlängtade uppföljaren till feelgoodsuccén Äta kakan och ha den kvar i pocket! Allt du önskar är den tredje och sista delen om Amanda och Erik. Amanda och Erik har gått vidare efter skilsmässan. De har sålt villan, delat upp bohaget och har delad vårdnad om sonen Nils. Men medan Amandas liv rullar på med ny kärlek, takvåning och författarkarriär, har Erik det tuffare. Inte nog med att den nystartade firman går dåligt, han dricker för mycket och träffar fel kvinnor. Men när allt ter sig som mörkast dyker oväntat Boel upp, och med henne den lurviga vallhunden Kristina och den normkritiska teatergruppen Syster Yster. I en svartmålad källare i Vasastan får Erik inte bara nya vänner och värderingar han återupptäcker också bortglömda sidor hos sig själv. Samtidigt börjar Amandas perfekta tillvaro att krackelera och ett oplanerat möte med mannen hon försökt förtränga tvingar henne att göra upp med gamla känslor och drömmar. Och så är det den där gnagande frågan som varken hon eller Erik har kunnat släppa: Vem är egentligen pappa till Nils? Allt du önskar är en fristående fortsättning på feelgood-romanerna Äta kakan och ha den kvar och Den som väntar. KRISTIN EMILSSON är född 1973 i Stockholm. Våren 2014 debuterade hon med romanen Äta kakan och ha den kvar som året därpå följdes upp med fortsättningen Den som väntar och den fristående In i minsta detalj. Allt du önskar är en underhållande och fartfylld historia. En lättläst och välskriven feelgood-roman som står sig väl i sin genre. enligt O en fin historia om att inte falla för det som framstår som objektivt bäst Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Och vad den inte kan vara. Allt du önskar - Kristin Emilsson. Amanda och Erik har gått vidare efter skilsmässan.

11-åriga Elvira flyttar till familjen Lancelot veckorna ... Allt du önskar är en fristående fortsättning på feelgood-romanerna Äta kakan och ha den kvar och Den som väntar. KRISTIN EMILSSON är född 1973 i Stockholm.

RELATERADE BÖKOR