Nollpunkten

Nollpunkten - Gabriel Itkes-Sznap | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gabriel Itkes-Sznap
DIMENSIONERA
6,71 MB
FILNAMN
Nollpunkten.pdf
ISBN
4924862936050

BESKRIVNING

Varje författare vet att frågan om precision och exakthet är avgörande för skrivandet. Men frågan harockså ett historiskt sammanhang. Den blir akut under moderniteten: de exaktavetenskapernas och de precisa kalkylernas epok, men också de genomkalkylerademassmordens och den noggrant planerade övervakningens. Genom att gå i närkampmed tre av det moderna Europas mest inflytelserika författare -- WitoldGombrowicz, Inger Christensen och Herta Müller -- visar Gabriel Itkes-Sznap attlitteraturen och poesin utmärks av en egen precision, att den skiljer sig frånvetenskapens, matematikens och teknologins precision, och pekar ut en heltannan väg och erfarenhet.Gabriel Itkes-Sznap, född 1985 och bosatt i Stockholm, gav 2015 ut diktsamlingen Tolvfingertal (Albert Bonniers Förlag), som nominerades till Borås Tidningsdebutantpris. Nollpunkten är hans doktorsavhandling i estetik.

Link to: Nollpunktsreaktorer. Nollpunktsreaktorer.

Då molekyler och atomer omöjligt kan ligga helt stilla, kan ett ämne inte kylas ned ända till den absoluta nollpunkten. Det närmaste man varit är 0,0000007 kelvin. Företagsekonomi, Nollpunkten, fasta och rörliga kostnader.

RELATERADE BÖKOR