Jag har blivit fånge i mina egna konstruktioner

Jag har blivit fånge i mina egna konstruktioner - Anne-Marie Berglund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne-Marie Berglund
DIMENSIONERA
4,23 MB
FILNAMN
Jag har blivit fånge i mina egna konstruktioner.pdf
ISBN
1923722613870

BESKRIVNING

Boken består av utdrag från en brevväxling i perioden 1983 - 2019 mellan författaren Anne-Marie Berglund och Viveca Tallgren, som redigerat utdragen kronologiskt och tematiskt. Boken är indelad i fyra teman: Föräldrarna, Livet som diktare, Ute och hemma, resor och drömmar och Eros. Förutom ovannämnda teman ingår också en dikt och en novell samt ett par av Anne-Marie Berglunds teckningar.

Och till sist kommit att förstå att den finns en Gud i allt det som synes vara kaos." Det har också blivit tydligt att det stora mått av kunskap som pedagoger i förskolan besitter ofta inte tas tillvara för utveckling och förbättring på grund av bristande tid för reflektion. Jag har länge intresserat mig för utveckling och nytänkande inom det pedagogiska området. Kanske la tråden lite fel och jag ursäktar för det, men behöver bara några tips från några som har erfarenhet med Dreamhack.

Allt sånt där som för mig har bytts ut mot en vardag som en fånge. En fånge både i min egna kropp och i den svenska sjukvårdens lagsystem.

RELATERADE BÖKOR