Tjärlek i Gryts skärgård

Tjärlek i Gryts skärgård - Mimmi Malmström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mimmi Malmström
DIMENSIONERA
10,10 MB
FILNAMN
Tjärlek i Gryts skärgård.pdf
ISBN
3159444424385

BESKRIVNING

”Skärgården, har du varit där?”Aina skakar nekande på huvudet. ”Jo alltså jag har ju varit vid kusten, ute i Gryt, himla fint där faktiskt.””Men nu menar jag skärgården, du vet som i ö med vatten runt om sig. Inte några bilar, på sin höjd en flakmoppe eller fyrhjuling och där folk mjölkar kor och metar abborrar dagarna i ända.””Näpp.””Då vet jag vad vi ska göra. Lindholmen i den östgötska skärgården, kunde det vara något?Aina och Lotta befinner sig helt plötsligt utanför arbetsmarknaden och en morgon till frukostkaffet kommer Lotta med förslaget om att de nog ska ta och bli skärgårdsbor. Hon har hittat en annons som lyder: Charmigt äldre hus på ö i Gryts vackra skärgård utarrenderas. En möjlighet för den kreativa att forma sin egen verksamhet. Raderna i tidningen får de båda kvinnorna att packa och flytta, för visst kan de väl skapa sig ett liv där ute i den saltstänkta miljön?De möter i denna historia ytterligheterna. Farbröder i Helly Hansen, påhittiga entreprenörer, de återkommande sommargästerna och människor med drömmar om barn samt människor med drömmer om ett liv någon helt annanstans.Hyllremsor, duniga fågelungar, sjösjuka och skräcken att fira jul med någon man förälskat sig i är också ingredienser i denna feelgoodroman om de båda medelålders väninnorna Aina och Lotta.

Waldemarsviks Golfklubb ligger ca 4km från Fyrudden. Gryts skärgård är vida känd för sin natursköna läge vid ostkusten och dess vackra öar. Gryts socken har omkring 2 900 öar på sammanlagt 8 000 hektar.

Några av höjdpunkterna är Harstena, Häradsskärs fyrplats, kajakpaddling och lokala båtturer. Waldemarsviks Golfklubb ligger ca 4km från Fyrudden. Gryts skärgård är vida känd för sin natursköna läge vid ostkusten och dess vackra öar.

RELATERADE BÖKOR