Vi faller

Vi faller - Anna Platt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Platt
DIMENSIONERA
5,96 MB
FILNAMN
Vi faller.pdf
ISBN
5717962752216

BESKRIVNING

Vi faller är en rolig, sorgsen, hoppfull och djupt mänsklig roman i Short Cuts-anda.JAS-piloten Kåre älskar sitt jobb. När han flyger in över Linköping och ser Stångån som skär genom staden, kyrktornen som reser sig upp, järnvägsspåren som leder runt och ut på Östgötaslätten, känns det som om han skulle kunna hålla allt i sin hand. För en liten stund kan han njuta av att vara den snabbaste mannen i luften och inbilla sig själv att han har kontroll. Resten av livet är ett kaos. Han lever som i en bubbla, isolerad från människorna omkring sig och fast i en gammal dröm.När han kraschar med sitt plan under en övningsflygning berörs inte bara han utan även fyra andra människor i Linköping. På ytan har de inget gemensamt, men de befinner sig alla i fritt fall. Ensamma, olyckligt kära, i djup sorg.Vi faller är en berättelse om att känna att man sitter fast i en svart låda, och leta efter vägen ut. Den handlar om kärlek och förlust. Och om att resa sig när det känns omöjligt.

I juni 1992 störtar ett Jas-plan under en testflygning vid Saab:s flygfält i Linköping. Händelsen bildar ram i debuterande Anna Platts Vi faller, en smärre kollektivroman upplagd ... Den egna självbilden har visat sig spela roll för om vi faller för grupptryck eller inte.

(Lars Ring, SvD, mars 2004) …Granit och Perski bidrar utan tvekan till att belysa ett samtidsmönster man hittills inte sett mycket av på scenen. (Ylva Lagercrantz, nummer.se, mars 2004) De fyra skådespelarna spelar skickligt med gränsen mellan skevt och redigt. Vi faller.

RELATERADE BÖKOR